Hunedoara – milioane de ani de povesti si legende

Judetul Hunedoara va fi reprezentat la Târgul de Turism al României. Agentia de Dezvoltare Economico-Socialã participã, în perioada 22-25 februarie, la Complexul Expozitional Romexpo din Bucuresti la Târgul de Turism al României.
“Judetul Hunedoara, cu mesajul “milioane de ani de povesti si legende” este prezent si la aceastã editie a târgului prin intermediul reprezentantilor principalelor obiective turistice hunedorene, în standul apartinând Consiliului Judetean Hunedoara”, aratã Radu Barb, directorul ADEH.
Standul expozitional al judetului Hunedoara va avea o suprafatã de 73 de metri pãtrati si va fi situat într-o pozitie centralã, vis-a-vis de Ministerul Turismului.
“Asa cum am obisnuit publicul participant la editiile precedente, standul va cuprinde imagini sugestive din judetul nostru, desk-uri de prezentare a ofertei turistice, monitoare pe care vor rula filme de prezentare ale obiectivelor turistice si materiale care aduc în stând o parte din farmecul judetului nostru”, mai spune Radu Barb.
Agentia de Dezvoltare Economico-Socialã a judetului Hunedoara, prin intermediul Serviciului de Promovare si Dezvoltare Turism în judetul Hunedoara a pregãtit pentru aceastã editie a târgului câteva mii de hãrti interactive ale judetului cu trimitere prin QR code la site-ul www.hunedoaraturism.ro, brosuri, pliante, replici ale kosonilor, dar si alte materiale de promovare foto-video.
Monika BACIU

Advertisements

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.