Peste 155.000 de tigãri de contrabandã au fost ridicate de politistii din Hunedoara, în urma a 12 perchezitii domiciliare. Patru persoane bãnuite de comiterea infractiunii de contrabandã au fost retinute pentru 24 de ore.
La data de 14 februarie a.c., politistii Serviciului de Investigare a Criminalitãtii Economice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara, sub coordonarea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Hunedoara, au efectuat 12 perchezitii domiciliare, în cadrul unui dosar penal privind comiterea infractiunii de contrabandã.
Perchezitiile au avut loc la locuintele unor persoane din municipiile Hunedoara si Timisoara.
În urma perchezitiilor, au fost ridicate peste 155.120 de tigãri de diferite mãrci (7.756 de pachete), care nu aveau aplicat timbrul fiscal prevãzut de legislatia în vigoare.
În urma perchezitiilor, au fost ridicate peste 155.120 de tigãri de diferite mãrci (7.756 de pachete), care nu aveau aplicat timbrul fiscal prevãzut de legislatia în vigoare. 4 persoane, cu vârste cuprinse între 50 si 59 de ani, au fost conduse la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara, fiind retinute pentru 24 de ore. Politistii continuã cercetãrile, pentru documentarea întregii activitãti infractionale.
Actiunea a beneficiat de sprijinul politistilor de la Serviciul de Investigare a Criminalitãtii Economice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timis, precum si al  luptãtorilor de la serviciile pentru actiuni speciale din Hunedoara si Timis.