Unul dintre hotii care au dat o spargere în centrul Petrosaniului, de unde au furat 20 de telefoane mobile, a primit o a doua sansã de a scãpa de puscãrie.
Nagy Alexandru a primit un an si 10 luni de închisoare cu suspendare si efectuarea a 80 de zile de muncã în folosul comunitãtii în cadrul Primãriei Municipiului Lupeni sau în cadrul Primãriei Municipiului Vulcan, pentru o spargere datã în centrul Petrosaniului.
Tânãrul ar fi trebuit ca cã pe durata termenului de supraveghere sã urmeze un curs de calificare  profesionalã si sã frecventeze un program de reintegrare socialã derulat de cãtre Serviciul de Probatiune Hunedoara.  Cum n-a respectat obligatiile, Biroul Executãri Penale din cadrul Judecãtoriei Petrosani a cerut  revocarea suspendãrii pedepsei.  Judecãtorii de la Petrosani au analizat situatia condamnatului si au decis sã-i dea un termen pânã la care sã ducã la îndeplinire  obligatiile, dacã vrea în libertate.  Reamintim cã Nagy alãturi de un complice au fost prinsi în flagrant de politistii locali din Petrosani,  imediat dupã ce au dat o spargere la un magazin de telefoane  mobile. Cei doi lupeneni au

reusit sã fure 20 de telefoane mobile si peste 35 de cartele telefonice, creând un prejudiciu de 8400 de lei.
Maximilian Gânju