Recidivistul a primit 11 ani de închisoare cu executare pentru cã a violat o minorã care se prostitua si a tâlhãrit alte douã femei.
Alin Adrian Koracsony a formulat o plângere cãtre Judecãtoria Aiud, instanta cea mai apropiatã de locul de detentie, prin care contestã executarea pedepsei.  Recidivistul si-a axat contestatia pe prevederile Legii 169/2017 (…) privind executarea pedepselor si a mãsurilor privative de libertate. Practic, recidivistul invocã si  prevederile care se referã  executarea pedepsei în conditii necorespunzãtoare, caz în care, pentru fiecare perioadã de 30 de zile executate în conditii necorespunzãtoare, chiar dacã acestea nu sunt consecutive, se considerã  executate, suplimentar, 6 zile din pedeapsa aplicatã. Solicitarea sa va fi analizatã la începutul lunii  martie a.c.
Alin Adrian Koracsony zis ”Moldoveanu” a fost condamnat definitiv la 11 ani de închisoare pentru viol. Abia iesise din puscãrie unde ispãsise o altã condamnare pentru violarea unei minore.  Anchetatorii au stabilit cã a urmãrit-o pe adolescentã si pe o strãdutã întunecatã a violat-o. Fata practica prostitutia alãturi de mama sa pe soseaua de centurã a Petrosaniului. „Moldoveanu“ a sustinut în fata anchetatorilor cã nu este vinovat de viol, pentru cã victima sa a convenit sã întretinã relatii sexuale cu el.
Maximilian Gânju