Cele douã echipe de fete ale CSSP, antrenate în Campionatele Nationale de junioare II si III au clacat în etapele din weekend-ul trecut, cam fãrã drept de apel… Senioarele II au condus la pauzã cu 15-14 la HCM Craiova, dar apoi au fost învinse  cu 32-24. Cele de la junioare III au avut o reprizã mai echilibratã,  14-15 la HCM Craiova, dar în final au cedat cu 25-32…
Echipa de junioare IV (gr. 2005-2006) pregãtitã de prof. Edith Mileti a încheiat stadiu de pregãtire în Masivul Parâng (20 de sportive), în vederea reluãrii competitiei judetene. În acest weekend va avea loc al treilea turneu la acest nivel, la Vulcan (17 febr. A.c.) si apoi, la Hunedoara (24 febr. a.c.). Echipa micutelor handbaliste are un moral bun, atacând cele douã turnee de pe locul 1. Vor urma apoi turneele de zonã, Euroregiune, semifinale si finalã.
„Obiectivul meu este sã ajung cu aceste fetite la turneul final pe tarã. Acolo vom fi cele mai bune 12 echipe din tarã, unde sper sã fim si noi” a declarat prof. Edith Mileti.
Mândrã de fostele eleve!
Douã dintre fostele componente la junioarele CSSP la începuturile anilor 2000, Patricia Vizitiu si Valentina Bardac, reusesc în prezent performante deosebite la echipele lor de club, S.C.M. Craiova respectiv H.C. Zalãu.Ambele echipe au obtinut victorii în Cupa E.H.F, Zalãul, 25-22 cu Larvik (Norvegia), calificându-se în sferturile de finalã (Vali Bardac 4 goluri), (Patricia Vizitiu 3 goluri), iar craiovencele, 16-15 cu Brest Bretagne (Franta).

„Mã bucur pentru  fostele mele eleve,  Vali Bardac – Panici si Patricia Vizitiu cã se  aflã în topul celor mai bune echipe din Europa. De remarcat cã Patricia Vizitiu a marcat golul victoriei în meciul cu echipa din Franta” ne-a declarat prof. Edith Mileti.
GENU TUTU