Cei doi au pierdut în urma apelului si vor sta dupã gratii pentru cã si-au ucis în bãtaie fetita de numai trei ani.  Curtea de Apel Alba Iulia a respins apelul formulat de cei doi tineri din Lupeni, Halasz Lucia Eugenia si Vãduva Vijai Silvian,  condamnati la închisoare de Tribunalul Hunedoara pentru lovituri cauzatoare de moarte si rele tratamente aplicate minorului.
Concubinii au fost judecati pentru cã si-au bãtut fetita de trei anisori pânã la moarte. Vãduva Vijai a primit opt ani de închisoare cu executare si interzicerea pe o perioadã  de cinci ani a mai multor drepturi, printre ele si cel de a fi pãrinte ori tutore.
Iubita lui, Halasz Lucia Eugenia, a primit mai multe pedepse. Judecãtorii Tribunalului Hunedoara au tinut cont si de faptul cã tânãra si-a abuzat, pe lângã minora decedatã, si copiii care au supravietuit.  Astfel, Halasz Lucia Eugenia a primit o  condamnare de 11 ani de din care 8 ani pentru lovituri cauzatoare de moarte iar restul pentru rele tratamente aplicate minorului ori alte violente. Instanta de fond a mai decis ca indivizii sã plãteascã si daune morale cãtre cei doi minori  rãmasi în viatã.
Vãduva Vijai Silvian si Lucia Eugenia Halasz si-au bãtut fetita de trei ani pânã când au omorât-o. S-au enervat pe copilã pentru cã plângea de foame si frig.  Medicii au încercat din rãsputeri sã o salveze dar, în cele din urmã, au pierdut-o. În bratele medicilor au ajuns si ceilalti copii ai femeii, un bãietel de un an si o fetitã de doi ani. Pruncii erau într-o stare deplorabilã, plini de pãduchi, degerati si înfometati.
Maximilian Gânju