CJH va analiza dacã SMURD-ul e oportun

Autoritãtile judetene vor analiza dacã existenta Salvital este oportunã sau nu. Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Bobora, a subliniat cã se va face o analizã, inclusiv a salariilor paramedicilor.
Declaratia presedintelui CJH vine în contextul în care mai multe primãrii au anuntat cã vor sã se retragã din cadrul asociatiei, nemaiputând sustine financiar activitatea.  „Analizãm toate ipotezele posibile si, în cel mai scurt timp, vom vedea care va fi reactia. Si salariile vor face  obiectul analizei. Trebuie fãcutã o analizã pertinentã si sã vedem dacã e oportunã sau nu existenta Salvital”, a declarat Mircea Bobora, presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, în cadrul unei conferinte de presã. Anul trecut, contributia Consiliului Judetean Hunedoara cãtre Asociatia Salvital a fost în sumã de 1.404.000 lei. Potrivit reprezentantilor asociatiei, veniturile anuale sunt estimate la 3,8 milioane lei, în timp ce cheltuielile sunt de 4,5 milioane. În judetul Hunedoara 84 de paramedici îsi desfãsoarã activitatea în cadrul asociatiei.
Monika BACIU

Advertisements

Un comentariu la „CJH va analiza dacã SMURD-ul e oportun

  • 4 februarie 2018 la 18:58
    Permalink

    Daca este pentru valea jiului nu va da bani Consiliul Judetean Hunedoara PSD (Bobora , Andronache sub coordonarea lui Laurentiu Nistor cei cu priviri si ranjet sfidator pentru valea jiului dar in chimb le place voturile din valea jiului) ex, drumul judetean din Parang , drumul judetean Valea de Pesti , …… gasesc motive de amanare de la an la an dar in schimb au bani pentru Hunedoara ex. construirea unui nou stadion Corvinul . Bugetul CJH este pentru tot judetul iar angajati de acolo sunt platiti bine din bani nostri publici .

Comentariile sunt închise.