Statiunea montanã din Parâng se pregãteste pentru o competitie care se anuntã a fi una epicã.  Cea de-a V-a editie a Winter Tour va aduce multã distractie celor care aleg sã-si petreacã sfârsitul de sãptãmânã în Parâng. Organizatorii le-au pregãtit celor care urcã la munte o serie de jocuri si competitii sportive.
Noutatea editiei este aplicatia de mobil Winter Tour, o jucãrie utilã pentru toti cei care ajung pe pârtii si singura aplicatie româneascã gratuitã cu skitrack. Prin intermediul aplicatiei, schiorii pot asculta radio, pot suna la Salvamont si pot sã foloseascã functia de skitrack pentru a-si urmãri evolutia, kilometri parcursi, viteza cu care au schiat si alte functii interesante de descoperit.
”O zi pe pârtie cu Winter Tour începe dis-de-dimineatã, pe schiuri sau placã. Cei mai harnici schiori prind primele urcãri cu cele mai plãcute raze de soare si pãsesc primii pe urmele perfecte lãsate de ratrac. Dupã câteva coborâri si poate câteva cãzãturi, toatã lumea ajunge negresit în lounge-ul Winter Tour, un apre-ski de zi. Aici e de venit cu prietenii pentru pauze bine-meritate, re-energizare, fun, jocuri si premii. Schiori si snowboarderi, profesionisti si amatori, se întrec în sãrituri în înãltime si trick-uri, (Ollie Jumps), încercãm în booti si în clãpari un sprint la deal, redefinim bulgãreala si-o rãsplãtim cu carduri de combustibil de la MOL, avem ultima generatie de schiuri disponibile pentru testare si multã bunã dispozitie cât e ziua de lungã. Schiazã alãturi de Winter Tour, participã la concursurile de pe pârtii si poti câstiga o multime de premii: o sãptãmânã la schi pe Madonna di Campiglio (Italia), echipamente de ski, bilete la Neversea Festival, action cams, gadgeturi cool, si multe, multe altele”, le-au dezvãluit organizatorii WINTER TOUR 2018, celor de la Centrul de Informare si Promovare Turisticã Petrosani.
Conditiile sunt excelente pentru practicarea sporturilor de iarnã în statiunea montanã Parâng.
Monika BACIU