Mai multi salariati ai operatorului regional de apã si canalizare din Valea Jiului, Apa Serv, în frunte cu directorul general Costel Avram si echipa de conducere a  Apa Serv Valea Jiului SA  Petrosani, au fost prezenti marti la Centrul social ”Sf. Varvara”din Dãrãnesti-Petrosani.
Scopul acestei actiuni de voluntariat a fost acela de a aduce copiilor de la Grãdinita Dãrãnesti a Colegiului National ”Mihai Eminescu” pachete cu dulciuri si cadouri oferite din donatii fãcute de mai multi salariati ai societãtii, în cadrul unor initiative sociale care vizeazã implicarea acestora în viata comunitãtii, activitãti derulate aici de mai multi ani.
”Continuând traditia implicãrii noastre în diverse activitãti sociale, împreunã cu mai multi colegi  de la Apa Serv, oameni nu doar profesionisti în tot ceea ce fac, ci si oameni cu suflet mare, am fost prezenti astãzi la Grãdinita de la Dãrãnesti a Colegiului National ”Mihai Eminescu” din Petrosani,  un asezãmânt educational aflat în centrul social administrat de fundatia condusã de pãrintele Gabriel Bulf. Am avut aici bucuria de a sta de vorbã cu copii frumosi si talentati, care ne-au încântat cu cântece si poezii si pe care, la rândul nostru,  i-am rãsplãtit cu pachete de dulciuri oferite cu drag, din inimã. De fiecare datã când derulãm astfel de activitãti, si eu dar sunt convins cã si colegii mei, asijderea, ne umplem inima cu bucuria de a putea face un bine celor care au nevoie de acesta. De aceea, vom continua sã avem astfel de activitãti si în acest an si le multumesc colegilor de la Apa Serv care subscriu si participã la actiunile noastre sociale si voluntare”, a declarat Costel Avram, director general al Apa Serv Valea Jiului.
La actiune au mai participat:
Cristian Ionicã – sef Departament Productie;
Florin Donisã – sef Departament Exploatare;
Roxana Benke – sef Departament Economic;
Lãcrãmioara Drãgoescu – sef Serviciu Resurse Umane;
Gabriela Gomoi – sef Birou Secretariat;
Alina Pavel – sef Serviciu Comercial;
Olariu Dan – sef birou M.I.S.S.M. si  S.U. ;
Hanna Cristian – sef Serviciu Tehnologia Informatiei;
Biroul de Presã Apa Serv Valea Jiului Petrosani