Cinci tineri talentati din Valea Jiului pleaca la festivalul ce are loc la Herculane in acest sfarsit de saptamana. Elevii lui Eugen Munteanu tintesc si de aceasta data  podiumul concursului de interpretare muzicala.

Eugen Munteanu, coordonatorul echipei spera ca va veni, ca de obicei, cu premii importante de acolo, iar pentru asta se fac repetitii intr-un ritm alert. Copiii merg pe doua sectiuni, in functie de categoria de varsta. „Este unul din festivalurile  la care participam, dupa o vara incununata de premii la alte 3 festivaluri. Intretinem astfel participarea la astfel de concursuri, pentru ca e foarte important pentru palmaresul fiecarui elev. Sunt 5 copii care isi vor demonstra valoarea si speram ca vor de succes pentru noi. Vor interpreta muzica usoara, iar nivelul de pregatire e bun,asa incat speram ca vom veni si cu premii”, a declarat, inaintea festivalului. Eugen Munteanu, profesor coordonator al cercului de muzica de la Casa Studenteasca din Petrosani.

Elevii lui Eugen Munteanu au cele mai bune performante la nivel national si international. Cei mai multi dintre ei s-au clasat si in acest an pe primele trepte ale podiumului la mai toate concursurile la care au participat.

Diana Mitrache