Doi barbati de 35 si 42 de ani din Lupeni au murit, iar o femeie de 39 de ani este grav ranita, dupa ce masina in care se aflau a cazut intr-o râpa adânca de aproximativ 20 de metri. Accidentul a avut loc in zona barajului de la Valea de Pesti si pompierii au reusit sa o scoata prima pe femeia care se afla in masina.
Din primele date, se pare ca soferul a pierdut controlul volanului si doi dintre ei au fost scosi de echipajul de la descarcerare, apoi resuscitati la fata locului. „Imediat ce au fost scosi dintre fiarele contorsionate, s-au inceput maneverele de resuscitare la fata locului. Erau in stop cardiac, dar nu au raaspuns la manevrele de resuscitare”, a spus Cristian Baleia, adjunct al Comandantului Detasamentului de Pompieri din Petrosani.”
Potrivit politistilor, accidentul a avut loc pe DN 66 A la km 27 de la Câmpu lui Neag si masina a plonjat in apa Jiului de Vest de la o inaltime de 20 de metri, din cauza vitezei excesive. Bogdan Nitu, purtator de cuvânt al IPJ Hunedoara spune ca soferul nu a adaptat viteza la conditiile de drum, carosabilul fiind umed.
In interior se aflau doar cei trei, din care numai femeia a fost scosa in viata si transportata la Spitalul de Urgenta din Petrosani in soc hipotermic.

Diana Mitrache