Autoritãtile locale de la Petrila au aprobat un proiect de hotãrâre prin care au în vedere concesionarea unor terenuri în vederea construirii unor garaje.  De pe urma concesiunilor vor avea de câstigat atât cei care îsi vor construi garaje, cât si administratia localã, care va încasa bani.
“Având în vedere cererile înregistrate la sediul Primãriei orasului Petrila, prin care se solicitã concesionarea unor parcele de teren situate în str. Auselului, 8 Martie (lângã fosta CT2) si str. Muncii, în vederea construirii unor garaje. Dat fiind faptul cã parcele solicitate se aflã în domeniul privat al orasului Petrila si pot fi concesionate prin licitatie publicã, tinând cont cã prin atribuirea contractelor de concesiune pentru terenul mai sus mentionat, se vor aduce venituri la bugetul local, date fiind cele mentionate anterior consider oportunã concesionarea prin licitatie publicã a patru parcele de teren, situate în str. Auselului, cinci parcele de teren situate în str. 8 Martie si 5 parcele de teren situate în str. Muncii, din orasul Petrila în vederea construirii unor garaje”, aratã documentele Consiliului Local Petrila.
În plus, tot la Petrila consilierii locali au aprobat si concesionarea unor suprafete de teren în vederea realizãrii unor parcãri.
Monika BACIU