Si-au aniversat casnicia in familia Petrosaniului

Sapte cupluri din Petrosani au aniversat 50, respectiv 60 de ani de casnicie in familia Petrosaniului. Sarbatorile se petrec in familie, iar Primaria si Consiliul Local al municipiului Petrosani ii asemuiesc comunitatea cu o mare familie. Astazi, cu doar cateva zile inaintea Sarbatorii Nasterii Mantuitorului, sapte cupluri au fost premiate pentru longevitate si fidelitate in casnicie.

“Sa dea Dumnezeu sa fitI sanatosi si cat mai aproape de cei dragi, cat mai mult timp posibil. Familia este foarte importanta pentru noi, iar dumneavoastra sunteti un exemplu pentru generatiile tinere si cu siguranta chiar daca varsta nu va mai permite sa faceti anumite activitati pe care le faceati cand erati mai tineri, noi cei mai tineri avem nevoie de sfaturile si de experienta de viata a dumneavoastra. Este un exemplu pentru noi faptul ca ati aniversat 50 si 60 de ani de casnicie. Va multumim ca existati, va multumim ce ati facut pentru familiile dumneavoastra si pentru comunitatea Petrosaniului”, le-a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani celor sapte cupluri.

Elena si Ion Anghel au fost premiati pentru longevitate. Anul acesta au aniversat 60 de ani de casnicie. Jozsef si Rozalia Bolla, Doina si Ioan Hileaga, Siminic si Agneta Muresan, Valentin si Voichita Mandruta, Alexandru si Cornelia Paszternak, Marin-Puiu si Cornelia Mastraghin si Danila si Gafia Soos sunt cele sase cupluri care au fost premiate pentru fidelitate, la aniversarea celor 50 de ani de casnicie.

Monika BACIU

Advertisements

3 comentarii la „Si-au aniversat casnicia in familia Petrosaniului

 • 25 decembrie 2017 la 00:08
  Permalink

  cita nesimtire si ipocrizie pe primar pai saracii batrini din poza toti impreuna nu au pensie cit incaseaza domn primar intr o luna…

 • 27 decembrie 2017 la 20:13
  Permalink

  ,,premiati pentru longevitate”!Doamne,ce idiotenie!Adica premiati pentru ca traiesc,ca nu au murit pana acum! ,,premiate pentru fidelitate”!De unde stie primarul ca partenerii au fost fideli?Daca au avut relatii extraconjugale?Premii anapoda,ca sa dea bine la imagine!

 • 29 decembrie 2017 la 16:08
  Permalink

  a aparut deja in peisaj javreta de la pdl asta nu se potoleste vrea inca in viata politica….a iesit ea si intra el….

Comentariile sunt închise.