Dupã luni de zile în care a avut nevoie de reparatii capitale si igienizare, hala pietei agroalimentare de la Petrosani se deschide de vineri, de la prima orã.
Toti comerciantii îsi vor relua locurile în acest spatiu  si, mai mult, administratia pietelor a compartimentat totul, în functie de locul de provenientã al mãrfii ce va fi vândutã de aici. „Vom redeschide hala pietei din Petrosani, iar printre noutãti ar fi sectorizarea totalã a comerciantilor. Douã rânduri vor fi separate pentru producãtori, iar douã rânduri le revin celor cu societãti comerciale”, a spus Sorin Cretu, administrator în Piata Petrosani.
Tot de vineri se deschide si târgul de produse de Crãciun. Acesta va fi amplasat în zona pietonalã de la teatrul din Petrosani. Aici sunt asteptati producãtori din mai multe zone ale tãrii, care sã îsi desfacã produsele pentru sãrbãtori. „Începând de vineri puteti achizitiona si produsele comerciantilor care au fost invitati. Vom gãsi produse din lapte, specialitãti de Crãciun din carne de porc sau de vitã, dar si dulciuri”, a mai spus Sorin Cretu.
Preturile vor fi de producãtor, iar târgul va fi deschis pânã în preajma sãrbãtorilor.
Diana Mitrache