Ancheta interna derulata in cazul reclamatiei facute de fostul politist de la Lupeni, Iustinian Ivanciuc, cum ca ar fi fost batut de comandatul Romeo Amuraritei, este inca in derulare, insa pare ca inainteaza cu viteza melcului.

In ceea ce-l priveste pe Ivanciuc, care a afirmat ca isi va face dreptate in instanta pentru ceea ce a patimit fizic, inspectorul sef Liviu Dumitru a lamurit intr-un mod oficial faptul ca acesta nu mai face parte din structurile Politiei.

“Fata de domnul Ivanciuc nu mai exista ancheta interna intrucat din data de 19 iulie nu mai este angajatul Inspectoratului Judetean de Politie Hunedoara. Cu privire la plangerea formulata de acesta si ancheta noastra interna privind modul in care s-au desfasurat evenimentele in cadrul Politiei Lupeni, urmeaza sa se pronunte o comisie constituita in acest scop”, a declarat Liviu Dumitru, inspector sef IPJ Hunedoara.

Desi Iustinian Ivanciuc a refuzat sa dea o declaratie oficiala in ultima vreme, el a afirmat totusi ca nu i s-a adus la cunostinta in mod oficial faptul ca este destituit din Politie, iar ca acum incearca sa-si ia transferul catre o alta unitate de politie din judet.

 Luiza Andronache