Provocare pentru vulcãneni

Ziua Nationalã a României se apropie. Doar câteva zile ne mai despart de cea de-a 99-a aniversare de la Marea Unire.
Primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile, îi invitã pe vulcãneni sã îsi exprime sentimentele, iar la final, acesta le va oferi o surprizã celor care si-au expus sentimentele patriotice.
“Dragi vulcãneni, pe toti aceia dintre voi care simt cã a fi român este un motiv de bucurie, de onoare si de patriotism, vã invit sã faceti public acest sentiment.
Pânã în data de 30 noiembrie, ora 10,00, vã astept pe Mesageria privatã de aici, cu o fotografie personalã sau de grup, care sã vorbeascã despre bucuria voastrã de a fi români. Vã rezerv tuturor celor ce acceptati aceastã provocare, o surprizã, evident, plãcutã”,  spune Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.
Si la Vulcan au început deja pregãtirile pentru manifestãrile dedicate Zilei Nationale a României.
Monika BACIU

Advertisements

Un comentariu la „Provocare pentru vulcãneni

  • 21 noiembrie 2017 la 19:27
    Permalink

    stimate domn primar ILE GHEORGHE, TE RUGAM SA PUNETI PE CEI DE PRIGOTERMA , CARE A VENIT CU EXCAVATORUL ,SI RABE ,SA NE ADUCA ASFALTUL INAPOI PE STRADA PREPARATIE ,BL,F6,F7 ,F4 F5, CA SA FORMAT GROPI SI SE ADUNA APA CAND PLOUA ,SI RUPEM PIVOTI LA MASINII, MA COSTAT REPARATIA LA MASINA 5000 DE LEI SI VOI MERGE LA JUDECAT ,SA RECUPERZ BANI DE LA PRIGOTERMA

Comentariile sunt închise.