Individul de 22 de ani, din Petrosani, este anchetat pentru cã a bãtut un tânãr în urma uni conflict izbucnit într-un bar.
Politistii din Petrosani au efectuat o razie în cartierele  Aeroport si Petrosani Nord, si au reusit sã dea de urma unui tânãr care este bãnuit cã a provocat un scandal într-un bar. Individul s-a îmbãtat si pus pe hartã s-a luat de un alt tânãr pe care nu-l cunostea, iar pentru cã acesta din urmã a rispostat, a fost bãtut de suspect. ”În urma cercetãrilor, politistii au stabilit cã tânãrul, în noaptea de 20/21.10.2017, în jurul orei 04.00, în timp ce se afla în interiorul unui bar din Petrosani, pe fondul consumului de alcool, a agresat fizic un tânãr în vârstã de 29 de ani”, a precizat Bogdan Nitu, purtãtorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Agresorul este cercetat penal pentru infractiunea de lovire sau alte violente. Tot în cadrul raziei, politistii au actionat si pe principalele drumuri din localitate, vizati fiind soferii indisciplinati, 11 dintre cei prinsi fiind amendati contraventional.
Maximilian Gânju