BALUL BOBOCILOR de la Liceul Tehnologic Retezat Uricani

Sarbatoarea frumusetii si a talentului

Ca de atatea alte ori pana acum, Casa de Cultura a orasului Uricani a gazduit vineri, 10 noiembrie 2017, mult asteptatul BAL AL BOBOCILOR de la Liceul Tehnologic Retezat. Elevii clasei a XII-a, ajutati si de membrii Consiliului Scolar al Elevilor, au organizat aceasta sarbatoare a frumusetii si a

talentului,  dedicata colegilor din clasa a IX-a.

Ridicarea cortinei a dezvaluit privirilor uimite ale spectatorilor un decor de basm. Pe poarta vechiului castel au patruns cei doi prezentatori, Radu Samira si Silasi Petrisor care, pe parcursul intregului spectacol, au reusit sa creeze si sa mentina atmosfera antrenanta, specifica unui asemenea eveniment.

Dupa ce au fost adresate multumiri tuturor institutiilor si persoanelor care au contribuit la realizarea acestui proiect, a fost prezentat juriul, prezidat de doamna profesoara Marinela Barzaune si compus din

urmatorii membrii: doamna directoare Cornelia Sanda, doamna  directoare adjunct   Vera Ciurea, doamna Olenca Ghetau, doamna Mariana Apostu, doamna Adriana Carlan, domnul Rades Florin, presedintele CSE Alexandru Malairos dar si un reprezentant din partea primariei.

In aplauzele spectatorilor, pe scena si-au facut aparitia, rand pe rand, asemenea domnitelor si cavalerilor de odinioara, cele noua perechi care au defilat cu eleganta si au fost prezentate unui public absolut entuziast.

Aceasta prima proba a fost urmata de altele, care le-au permis bobocilor sa-si etaleze talentele si sa-i impresioneze pe toti cei prezenti, transformand misiunea juriului intr-una extrem de dificila.

Dupa ce le-a fost testata dexteritatea intr-o proba surpriza, care a starnit amuzamentul privitorilor, bobocii au trecut prin disconfortul generat de intrebarile de cultura generala si de cele referitoare la manierele elegante, la care s-au straduit sa raspunda cat se poate de bine.

Rand pe rand, scena a prins viata in momentele in care fiecare pereche s-a straduit sa-si impresioneze admiratorii. Revarsarea de ingeniozitate si de talent  a incantat  un public doritor sa se lase impresionat, care i-a rasplatit pe concurenti cu valuri de aplauze.

In momentele dintre probe, atmosfera a fost intretinuta de invitatii speciali: fratii Izabela si Peter Bot, Alissa Pinko, Alexandru Berciu, Denis Lorentz, Marian Ovidiu Sapoi, Petrisor Silasi, care au incantat asistenta cu numere de muzica si de dans. Ca de fiecare data, numarul de iluzionism prezentat de Ciprian Firizoiu, castigatorul primei editii a concursului  Elevii au talent, a electrizat atmosfera din sala.

Proba finala, de eleganta, a  constat   in prezentarea tinutelor de seara si a dat concurentilor prilejul de a-si etala, o data in plus, bunul-gust, rafinamentul si eleganta, intr-o ultima incercare de a cuceri publicul si de a impresiona juriul.

In vreme ce membrii juriului s-au retras pentru deliberare, spectatorii s-au delectat in compania invitatilor speciali: Cedry2k & Pietonu, care au incendiat atmosfera din sala, intr-un spectacol plin de sunet, culoare si lumina, indelung aplaudat de toti cei prezenti.

Anuntarea rezultatelor a venit sa detensioneze atmosfera din sala si sa rasplateasca toate eforturile, pasiunea si daruirea bobocilor. Concurentii au fost premiati de catre membrii juriului si de catre elevii organizatori, iar premiile au constat in diplome si cadouri.

Inainte de premierea castigatorilor, a fost acordat, din partea sponsorului Dayaterm SRL, un premiu special bobocului Andrei Sandu.

Perechile castigatoare au fost:

Miss – Mister Boboc:

Diana Antochi

Mihai Spataru

Miss – Mister Popularitate:

Carla Todor

Madalin Todea

Miss – Mister Eleganta:

Patrisia Todor

Vlad Stoi.

Au mai fost acordate premii pentru creativitate (Daria Ungurici – Alin Ghetau),

carisma (Denisa Bilici – Marius Agrigoroaie), perseverenta si ambitie (Roxana Tandarel – Cristi Bucsa),  inteligenta (Roberta Lenghel – Sergiu Vreme), talent (Cristina Scurtu – Andrei Sandu), spontaneitate (Cosmina Balint – Ovidiu Nechitoi).

In finalul balului au fost invitati pe scena toti cei care s-au implicat in realizarea spectacolului. Au fost nominalizate cadrele didactice care si-au adus contributia la reusita evenimentului si li s-au adresat multumiri urmatorilor: Sabina Todea, Daniela Picior, Alina Bobric, Alexandra Kardos , Daniel Astilean, Alexandru Sultan, Carmen Rad, Smeu Dorin, Maria Borta, Cornel Baroi, Cioata Ilie, Mirela Gostaviceanu, Florin Marza, Alin Boroghina, Daniel Rebeles .

De asemenea, multumirile tuturor s-au indreptat spre elevii care, prin daruirea si pasiunea de care au dat dovada, au facut posibila realizarea acestui vis al bobocilor. Au fost premiati cu diplome si mici atentii elevii: Barabasi Robert, Radu Samira, Bogani Andreea, Silasi Petrisor, Soare Alexandru, Erdös Daniel, Eremia Marius, Lenghel Cristina, Curtianu Denisa, Chelaru Gabriel, Badea Tudor, Malairos Alexandru, care au fost permanent sustinuti, indrumati si ajutati de doamna profesoara Delia Kandut, diriginta clasei a XII-a A, din care fac parte elevii nominalizati.

Consiliul Scolar al Elevilor –    Liceul Tehnologic ,,Retezat,, Uricani                                                     

Advertisements