Vizita lui Liviu Dragnea în Deva, în cadrul campaniei electorale de sãptãmâna trecutã, l-a fãcut pe Laurentiu Nistor, parlamentar român, sã strige la un cetãtean:”Dã-te dracu!”.  A fost reactia  deputatului Nistor la strigãtele unui om, care venea dupã delegatia în care era si Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor, cel care era apostrofat de acest om. Totul a avut ecouri pânã la Bruxelles, unde un europarlamentar, tot din Hunedoara, a reactionat:
„Cer demisia din Parlament a deputatului PSD de Hunedoara Laurentiu Nistor, care si-a insultat ieri (n.r. vineri)  public, un alegãtor chiar în propria circumscriptie electoralã, doar din  dorinta de a-i face pe plac sefului de partid, presedintele PSD, Liviu Dragnea. Nu este permis, ca deputat care ai jurat credintã tãrii si cetãtenilor ei, sã te adresezi astfel unui cetãtean chiar din circumscriptia în care ai fost ales. Judetul nostru meritã sã fie reprezentat în Parlament de oameni integri si de onoare care se luptã pentru binele propriilor alegãtori, nu-i insultã ca pe stadion. Demisia în acest caz este un gest minim pentru un parlamentar dintr-o tarã membrã a Uniunii Europene (UE). Golãnia politicã nu este de acceptat în niciun stat membru al UE pentru cã un politician care-si aratã, cu atât mai mult public, dispretul fatã de un cetãtean nu poate fi un politician care sã lucreze în folosul oamenilor pe care îi reprezintã si pe care trebuie sã-i slujeascã. Acest domn nu mai poate reprezenta nicio zi hunedorenii în Parlament”, a scris pe pagina sa de socializare europarlamentarul Siegfried Muresan, membru PPE.
Postarea publicã a europarlamentarului Muresan a avut peste 100 de distribuiri si aproape 1.000 de oameni i-au dat dreptate, chiar dacã unii au catalogat gestul lui Sigfried Muresan nedrept si i-au cerut lui demisia.
Diana Mitrache