Statiunea montanã Pasul Vâlcan ar putea beneficia de o investitie similarã cu cea din Straja.  Costel Avram, directorul general al ApaServ Valea Jiului are în vedere implementarea unui proiect pentru introducerea canalizãrii în cea mai nouã statiune montanã din Valea Jiului.
“Am convenit  cu Presedintele Consiliului judetean Mircea Bobora, dar si cu primarul Vulcanului, Gheorghe Ile, ca urmãtoarea investitie comunã Apa Serv-Consiliul Judetean- Primãrie sã o facem, anul viitor, la Pasul Vâlcan”,  a spus Costel Avram, directorul general al ApaServ Valea Jiului, dupã inaugurarea investitiei din Straja.
Încã de la începutul acestui an, conducerea ApaServ spunea cã intentioneazã sã realizeze o astfel de învestitie în Pasul Vâlcan.
“Avem un an plin de investitii, iar dividendele le alocãm acolo unde e nevoie. (…) La Vulcan vom încerca sã facem canalizarea si apã în zona turisticã  din Pasul Vâlcan”, spunea la începutul anului Costel Avram. Societatea de apã din Valea Jiului a derulat, pe lângã proiectele cu finantare europeanã, si investitii mici care au beneficii pentru comunitate.
Monika BACIU