Baza Sportivã Preparatorul a intrat într-un amplu proces de reabilitare si modernizare. Aici urmeazã sã fie amenajate terenuri de sport unde se va putea practica tenis de câmp, handbal si fotbal.
Primarul Lucian Resmeritã a fost prezent la fata locului, pentru a verifica stadiul lucrãrilor, astfel încât acestea sã fie de calitate si sã  respecte graficul de finalizare al proiectului, iar rezultatul lucrãrilor este bun.
,,Am acordat si voi acorda si pe viitor o atentie deosebitã copiilor si tinerilor. Pentru ca acestia sã fie sãnãtosi si sã aibã o dezvoltare armonioasã trebuie sã le creãm conditii sã facã cât  mai mult sport în conditii cât mai bune atât în cadrul programului scolar dar si in timpul liber. În prezent se aflã în curs de derulare un proiect de reabilitare si modernizare a Bazei Sportive Preparatorul, lucrãrile sunt avansate si constructorul se încadreazã în grafic. Vom verifica calitatea lucrãrilor executate astfel încât la final aici sã avem o bazã sportivã modernã si de care tinerii sã beneficieze un timp îndelungat”, declarã primarul Lucian Resmeritã.
În cadrul proiectului sunt cuprinse lucrãri de amenajare a împrejurimii, lucrãri de reabilitare si modernizare a suprafetelor de joc unde se va putea practica în conditii optime si chiar la nivel de performantã   tenis de câmp, handbal si fotbal. Totodatã vor mai fi amenajate si douã mini tribune, dar se are în vedere ca pe viitor sã fie amenajate si spatii administrative.