Costel Avram: “Nu au venit sã îmi impunã angajati care lipesc douã-trei afise”

Într-o perioadã în care politicul îsi are rãdãcinile adânc înfipte în toate structurile de conducere, una din societãtile din Valea Jiului demonstreazã cã lucrurile pot evolua si fãrã politicieni care sã dicteze mersul.
ApaServ Valea Jiului, condusã de apoliticul Costel Avram, reuseste sã înregistreze rezultate tot mai bune. Directorul general al ApaServ Valea Jiului, Costel Avram spune cã a obtinut aceste performante datoritã neimplicãrii factorului politic în actul de management. Mai mult, directorul societãtii de apã spune cã “nu au venit sã îmi impunã angajati care lipesc douã-trei afise”.
“Cel mai important lucru este cã de la venirea mea la ApaServ politicul nu s-a implicat în sensul cã mi-a dat mânã liberã, iar dacã nu existau rezultate eu rãspundeam si nu puteam da vina pe nimeni. Neimplicarea factorului politic în actul de management a dus la aceste rezultate. Nimeni din 2012 si pânã astãzi, din conducerea Consiliului Judetean Hunedoara, din conducerea primãriilor nu s-a implicat în actul de management, nu au venit sã îmi impunã angajati care lipesc douã-trei afise si le multumesc pentru neimplicarea lor, lãsându-mã pe mine liber de a face actul de management”, a declarat Costel Avram, directorul general al ApaServ Valea Jiului.

Discutia a plecat de la gradul de încasare a facturilor. În luna august s-au fãcut încasãri de 105%. Procentul este compus din încasarea în proportie de 80% a facturilor curente si încã 25% a facturilor restante.
“În luna august, gradul de încasare a facturii curente a fost de 80%, a crescut de la 50%, iar gradul de încasare a facturilor restante a ajuns undeva la 25%. Luna august a fost o lunã bunã în care am avut un grad de încasare de 105%. Din facturile pe care le emitem lunar noi am încasat mai mult decât am facturat, pentru cã am încasat si restante. Trendul este foarte bun pentru cã scad facturile restante, iar gradul de încasare a facturilor curente creste de la o lunã la alta”,  a mai spus sursa citatã.
Costel Avram este directorul ApaServ Valea Jiului din anul 2012.
Monika BACIU