Echipa de la Sirineasa a început impetuos partida, cu golul rapid marcat de Gruia, dupã care Oct. Vasile – favoritul tribunei – putea face 2-0 în minutul 8, trimitând în barã!
În min. 18, Zaina îl remarcã pe portarul Oprita de la Bãlesti cu un sut frumos de la 30 de metri, dupã care se preferã un joc într-un tempo mai redus, fapt de care profitã gorjenii, care înscriu pentru 1-1 la pauzã.
La reluare, Sirineasa trece la un joc profund ofensiv, apãrând firesc golul de 2-1 marcat de ex-jiulistul Vezan, dupã care urmeazã o serie de atacuri în fortã ale Sirinesei. Este remarcabil jocul lui D. Lazãr si Ionitã în apãrare, raidurile lui Gruia, inteligenta lui I. Iordache si jocul ofensiv practicat de Manole si Anghelina. În esentã, a rezultat un joc frumos, cu o echipã A.C.S. Sirineasa extrem de combativã, mai des în partea a doua a jocului.

A.C.S. SIRINEASA – INTERNATIONAL BÃLESTI 3-1 (1-1)
A.C.S. SIRINEASA (antr. Gabriel Mangalagiu) – Gârcea – Oct. Vasile, D. Lazãr, Ionitã, Gruia – L. Iordache, Vezan (min. 80 Mãrgãrit ), Zaina (min. 58 Ov. Popescu), Tigoianu (min. 60 Manole) –  S . Iordache (min. 88 Bãrbuti), Anghelina.
International BÃLESTI (antr. Dumitru Vasilicã) – Al. Oprita – Cr. Negrea, Lupulescu, Bãlasea, Almic – Coiculescu, Stroe, (min. 73 Clenciu), Frãtilescu, Amariei – Sitolanu, Berescu.
Goluri: 1-0: Fruia cu capul din 5 m.
1-1: Frãtilescu din apropiere
2-1: Vezan sut impecabil de la 16 m.
3-1: autogol.
Arbitru: Sorin Vãdana – Cluj
Obs. F.R.F.: Florin Duinea – Bãilesti
Spectatori: 1.500


SEBISUL REMONTEAZÃ
Învinsã în etapa a doua pe teren propriu de A.C.S. Sirineasa, echipa si-a recuperat punctele printr-o victorie cu 2-0 la Giarmata.  Cetate Deva nu a mai putut trece de A.C.S.O. Filiasi, nereusind decât un 0-0 pe propriul teren. Soimii Lipova a obtinut cea mai clarã victorie a etapei, 3-0 cu A.F.C. Hermannstadt 2 Sibiu.
CUPA ROMÂNIEI / ASTÃZI, MECI LA PETROSANI
În turul 3 al Cupei României sunt programate 18 meciuri în zilele de 12-13 sept. a.c. de la orele 16.30 cu Atletic Bradu, în prezent ocupanta locului 4 în Liga a III-a, Seria C. Câstigãtoarele acestor meciuri se calificã în turul 4, unde vor intra si echipele din Liga a II-a. Jocurile vor avea loc pe 3-4 octombrie 2017.

GENU TUTU