Un bãrbat din Petrosani a ajuns la spital dupã ce a fost bãtut cu bestialitate de doi frati cu care bãuse într-un bar din zona de centru a localitãtii.
Între cei trei a pornit o ceartã chiar în incinta barului si dupã ce au fost dati afarã din local, au continuat disputa pe strãzi. Victima a fost lovitã de unul dintre amicii de pahar si dupã ce a cãzut la pãmânt, cei doi frati au continuat sã o loveascã cu pumnii si picioarele pânã n-a mai miscat. ”S-au luat la bãtaie si doi au dat într-unul pânã n-a mai miscat. Dacã nu strigau oamenii la ei, cred cã-l omorau în bãtaie. De la bãuturã a pornit totul, nu mai aveau bani si cel bãtut n-a vrut sã le mai cumpere alcool, asa am auzit de la cei care au fost în local”, a spus unul dintre martori.
Locatarii blocurilor din zona barului si cei din statia de taxi au vãzut grozãvia si au sunat speriati la 112, iar la fata locului a ajuns un echipaj SMURD care l-a preluat pe rãnit. Politistii din Petrosani au reusit sã-i identifice pe bãtãusi si încearcã sã afle cu exactitate de la ce a pornit conflictul. Totodatã, anchetatorii au deschis si un dosar penal si fac cercetãri pentru vãtãmare corporalã, tulburarea linistii si ordinii publice iar dacã vor fi gãsiti vinovati, agresorii riscã sã ajungã dupã gratii.
Maximilian Gânju