Individul care a tâlhãrit un bãtrân de 82 de ani, din Vulcan, dupã ce a intrat este el în casã si l-a bãtut, va rãmâne în celula arestului din cadrul IPJ Hunedoara.
Cãldãrar Cosmin Cãtãlin a fost arestat preventiv dupã ce a intrat peste în locuinta unui octogenar si l-a bãtut pânã i-a spus unde-si tine economiile. Individul era însotit de un adolescent de 17 ani, amândoi fiind acum cercetati pentru tâlhãrie calificatã. Cãldãrar a cerut sã fie pus în libertate însã n-a reusit sã convingã completul Tribunalului Hunedoara, astfel cã va rãmâne în celula de arest pentru urmãtoarele 30 de zile.
Individul are un cazier impresionant la cei 20 de ani ai sãi, fiind condamnat în trecut tot pentru tâlhãrie. Recidivistii  au fost prinsi de politisti la scurt timp iar în urma cercetãrilor, anchetatorii au stabilit cã victima locuia singurã si tâlharii stiau cã are bani în casã.  Bãtrânul a fost gãsit agonizând de cãtre un vecin, iar acesta din urmã i-a anuntat imediat pe politistii vulcãneni. Cãldãrar Cãtãlin Cosmin si complicele sãu riscã ani grei de închisoare dacã vor fi gãsiti vinovati.
Maximilian Gânju