Petreceri si bani de Ziua Minerului

Ziua minerului la Lupeni. Administratia localã din Lupeni le pregãteste minerilor un spectacol organizat cu ocazia Zilei Mânerului. Pentru aceste festivitãti Primãria nu a alocat niciun leu din buget, ba din contrã totul provine din sponsorizãri.

“Ziua Minerului s-a organizat întotdeauna la Lupeni. Anul acesta împreunã cu cei din primãrie si cu consiliul local am reusit sã atragem fonduri externe pentru organizarea acestui eveniment. Deci nu vom aloca niciun leu din bugetul local”, a declarat Cornel Resmerita primarul municipiului Lupeni.

Dupã cum ne-am obisnuit si pânã acum, cu aceastã ocazie vor avea loc mai multe manifestãri cultural – artistice.

“Vor avea loc spectacole de muzicã popular, muzicã usoarã, dar va fi si un parc de distractie pentru copii. Totul va avea loc în parcul din Barbateni”, a mai precizat Resmerita.

Ziua minerului se sãrbãtoreste în 6 august. Ocrotitoarea acestora este Sfânta Varvara. În toatã Valea Jiului vor avea loc mai multe manifestãri cu aceastã ocazie.

Minerii “premiati” si de CNH

În Consiliul de Administratie al CNH care a avut loc, marti, s-au aprobat si prime pentru minerii cu ocazia zilei lor. Reprezentantii sindicatelor, dar si cei ai administratiei au semnat  un act aditional prin care sunt prevãzute prime de Ziua Minerului de 350 de lei pentru subteran si câte 200 pentru suprafatã. Primele vor fi date în bani.

Raul IRINOVICI

 

 

Advertisements

2 comentarii la „Petreceri si bani de Ziua Minerului

 • 1 august 2012 la 21:58
  Permalink

  De ce la „minerii” din Gorj primele sunt de 600 lei,a da pentru ca Ponta este omul gorjenilor,PSD-ul a mintit mineritul Vaii Jiului desi noi tot timpul i-am votat.

 • 1 august 2012 la 23:15
  Permalink

  PRIME DIFERENTIATE- O MARE EROARE
  nu mai faceti discriminari din acestea ,nu faceti decat sa creati ura intre categoriile de personal ale unei mine
  ESTE O MARE GRESEALA

Comentariile sunt închise.