ARHIVA
ARHIVA

Un puternic incendiu a mistuit, astazi (marti-n.r.) o hala de la fosta fabrica Vascoza din municipiul Lupeni. Potrivit de pompierilor  Detasamentului de Pompieri Petrosani, in incinta halei se aflau mai multe materiale textile care au ars.

“La primirea apelului la 112, la fata locului s-au deplasat prima data pompierii de la Uricani apoi doua autospeciale de la Detasamentul de Pompieri din Petrosani. In hala se aflau mai multe materiale textile, baloti, dar si unelte care au ars”, a declarat Razvan Stancu, locotenent Detasamentul de Pompieri Petrosani.

Potrivit sursei citate inca nu se cunosc cauzele exacte care au dus la provocarea incendiului.

“Exista si varianta asta (ca hala sa fi fost traznita de un fulger-n.r.). verificam toata pistele sa vedem care au fost cauzele care au dus la producerea incendiului”, a mai precizat Stancu.

Suprafata halei unde a fost incendiul este de 500 de metri patrati. Zona pe care se afla cladirile are o suprafata totala de 15 mii de metri patrati, aceasta apatinand unui investitor privat care realizeaza aici membrane geotextile pentru drumuri. In urma incidentului nu au existat victime, ci doar pagube materiale a caror valoare nu a fost inca evaluata.

Raul IRINOVICI