Chiar dacã Jiul Petrosani si-a pierdut identitatea unei echipe cu statut divizionar, de mâine iubitorii de fotbal din Valea Jiului vor putea vedea meciuri de Liga a III-a (Divizia C).  Si asta pentru cã un grup de investitori în fotbal au ales ca echipa vâlceanã A.C.S. Sirineasa sã joace pe stadionul  „Jiul” din Petrosani. Este o echipã care ar putea din retur sã se regãseascã sub numele „Jiul”, chiar dacã actualul Jiul va lua startul în Liga a IV-a Hunedoara sãptãmâna viitoare.

A.C.S. Sirineasa – care încã la ora scrierii acestui material îsi contura lotul – va juca în prima etapã la Petrosani mâine de la orele 18.00 cu F.C. Hermannstadt II Sibiu, echipa a doua a divizionarei secunde, înfiintatã în anul 2015 – Curiozitatea, dorinta unui fotbal la alt nivel, vor aduce la stadionul din Lunca Jiului, suntem siguri, numerosi spectatori care vor dori sã se reconecteze pe un alt palier de calitate al

fotbalului. A.C.S. Sirineasa va juca în tur un numãr de opt partide la Petrosani, în etapele 5 si 6 (23-30 sept.), având douã jocuri consecutive la Petrosani. Ea îsi va sustine toate partidele în zilele de sâmbãtã.

ETAPA 1
International Balesti – ACSO Filiasi
Cetate Deva – National Sebis
ACS SIRINEASA (VL) – AFC Hermannstadt 2
Millenium Giarmata – Gloria Cermei
Soimii Lipova – CSM Lugoj
CSU Craiova 2 – CN Preg. Timisoara
ACS Ghiroda – Becicherecu Mic
CSM Scolar Resita stã

GENU TUTU