Dupã 17 ani în PDL, Paul Gherasim a devenit PNL-ist

”De douã sãptãmâni este membru supleant si îsi vede de treabã. Pentru PNL, Paul Gherasim este un real câstig pentru cã este serios, cunoaste bine cum functioneazã o organizatie, este bun la munca în echipã, cunoaste tipologia zonei” – Alin Simota, presedinte PNL Petrosani.

De câteva sãptãmâni, fostul copil crescut de PDL si fost consilier local al acestei formatiuni politice de la Petrosani, Paul Gherasim, este liberal cu acte în regulã.

Dupã scandalul nãscut de bãtaia crâncenã aplicatã lui Gherasim, în 2008, acestuia i s-a sugerat sã stea de-o parte si chiar sã se retragã. Desi a fost considerat un om loial partidului sãu, cu toatã imaginea sa pitoreascã si controversatã, Gherasim a fost apreciat de regretatul primar al Petrosaniului, Carol Schreter, a fost dinamul tinerilor îndrumati de fostul parlamentar, actual consilier local si scriitor Valeriu Butulescu, de la care învãtat discretia si aurul tãcerii. A urmat apoi Monica si Tiberiu Iacob Ridzi cu care a colaborat bine pânã la momentul anului 2008. Paul Ghersim s-a identificat cu partidul într-atât încât masina si bratele sale purtau însemnele acestuia. Au fost 17 ani de PD, apoi PDL…

Dupã felul cum a gestionat scandalul bãtãii sale, caz în care nu a fost consecvent în declaratii si care i-a pãtat cazierul, a fost lãsat ”orfan” de partidul vietii sale, drept pentru care liberalii, mai precis Alin Simota i-a deschis poarta PNL.

Liberalii spun cã paul Gherasim a venit si a spus: acesta sunt si dacã mã vreti asa – bine, dacã nu – asta e.

Membrii Biroului local al PNL îi stiau si bubele si ”puterea” de muncã si l-au acceptat cu majoritate de voturi. Asa a ajuns Paul în ograda celui pe care cândva îl considera dusman politic si nu numai. Liberalii spun cã la nivelul lui de intelect are calitatea de a fi discret, fãrã a purta vorbele de colo-acolo si un entuziast în actiunile politice, în munca de partid. ªi mai mult, spun liberali de la Petrosani, nu si-a denigrat, pârât, înjurat ”casa” pe care a pãrãsit-o, desi stie multe. ”Este un lucru rar întâlnit si la cei cu educatie, cu pretentii de intelectuali. Este o chestie care nu se învatã în scoli, ci cu care te nasti” – a precizat un membru marcant al PNL Petrosani.

”De douã sãptãmâni este membru supleant si îsi vede de treabã. Pentru PNL este un real câstig pentru cã este serios, cunoaste bine cum functioneazã o organizatie, este bun la munca în echipã, cunoaste tipologia zonei etc.

L-am convins sã facã acest pas cãtre PNL pentru cã si el si-a arãtat interesul. Lãsând la o parte legendele la adresa lui, adevãrate sau neadevãrate, pe mine mã intereseazã omul ca membru al nostru. Nu a venit cu pretentii, ci a spus cã va munci si functie de rezultate vom vedea. Cei 17 ani ai sãi într-un partid spune mult despre el. Ce s-a întâmplat acolo, nu este problema mea” – a declarat presedintele PNL Petrosani Alin Simota.

Ileana Firtulescu

 

Advertisements

4 comentarii la „Dupã 17 ani în PDL, Paul Gherasim a devenit PNL-ist

 • 30 iulie 2012 la 23:02
  Permalink

  Achizitie interesanta. Putem afla cum se fac voturi la „negru”.

 • 31 iulie 2012 la 19:38
  Permalink

  Cumparati mai mult Ariel si Domestos pt.albire dar se pare ca unii incearca sa se ascunda cu scop precis

 • 31 iulie 2012 la 21:56
  Permalink

  Tiberiu Iacob Ridzi isi pierde rand pe rand oameni simpli care aduc voturi (binenteles nu este cazul la Gherasim sau Macavei) increzandu-se doar in bogatasi Gardean,Avramescu,…care la randul lor sunt manevrati de Simota si asteapta momemtul cand ii va trada pe familia Ridzi. Simota isi aduna incet si sigur oameni (ex.a acordat plase cu alimente,conserve la stadionul Jiul in campania de anul acesta de la locale). Atentie Tideriu Iacob Ridzi Mafia iti pregateste ceva.

 • 6 august 2012 la 15:31
  Permalink

  Acest neica paul gherasim care se vede treaba ca este in gratiile lui alin simota, ma intreb eu cetatean al orasului Petrosani :
  – „unde si cand au fost intrebati membrii PNL Petrosani daca sunt de acord cu inscrierea in PNL a lui mosiu gherasim”.Cunoscut fiind faptul ca mosiu gherasim era (sau mai este)un infocat membru pdl;
  – unde este lasata munca membrilor de la tineretul PNL,care prin dragostea,devotamentul si efortul lor pe care l-au depus de fiecare data cand li s-a cerut sa faca munca de teren?
  – unde este respectul fata de ceilalti membri PNL?
  – cate persoane din cadrul PNL hotarasc cand,unde si ce trebuie facut in cadrul acestui partid?.

  Promit ca voi reveni si cu alte comentarii,
  Un Cetatean Roman

Comentariile sunt închise.