Consilierul Radu Napãu Stoica acuzat cã doreste ca Lupeniul sã fie un municipiu murdar

Consilierul lupenean Radu Napãu Stoica, cel care în primãvarã promitea asfalt în curtile oamenilor, acum a devenit un gicã-contra la toate proiectele de modernizare a Lupeniului.  Cel putin asa sustine actualul primar dupã ce, în sedinta de joi a Consiliului Local al Municipiului Lupeni, consilierul s-a opus adoptãrii proiectului initiat de primarul Lucian Resmeritã, prin care se solicita alocarea unei sume de 457 mii lei destinatã amenajãrii unor platforme moderne pentru colectarea gunoiului menajer din mun. Lupeni. Platforme care vor fi betonate, îngrãdite si acoperite astfel încât gunoiul sã fie usor de colectat,  sã nu mai fie aruncat pe jos si la cea mai micã adiere de vânt, tot orasul sã fie plin de gunoaie.  Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeritã a reactionat extrem de vehement la adresa consilierului local, pe care-l acuzã cã se opune dezvoltãrii localitãtii si vrea ca Lupeniul sã fie „un oras murdar”. „Da, este adevãrat acest consilier al cãrui nume nici nu doresc sã îl pronunt, vrea ca Lupeniul sã fie un oras murdar, de fapt în sedinta de joi el s-a opus nu numai  proiectului pentru amenajarea unor platforme moderne de colectare a gunoiului menajer, dar a votat si împotriva copiilor Lupeniului, votând si împotriva proiectului de alocare a unei sume destul de mici de bani pentru dotarea parcurilor cu jocuri pentru copii”, declarã Lucian Resmeritã.

Advertisements

2 comentarii la „Consilierul Radu Napãu Stoica acuzat cã doreste ca Lupeniul sã fie un municipiu murdar

  • 1 august 2017 la 08:30
    Permalink

    Nu platformele lipsesc in lupeni,ci gunoierii.Aici ii dau dreptate lui Napau asta e una,si a doua,de cand pretul gunoiului s-a dublat,in loc sa fie mai curat orasul,e tot mai murdar.II recomand primarului ca banii sa fie folositi in anveloparea termica a blocurilor din oras,daca tot ne-au lasat fara agent termic de la Paroseni.De pus borduri si panselute prin oras se pricepe oricine,a fi primar e ceva mai greu,daca nu imposibil pentru unele familii…..

  • 1 august 2017 la 10:24
    Permalink

    Cum sa dai aproape 5 miliarde lei vechi pe platforme betonate cu 3 saci platforma sau primarul deconteaza bani la gasca lui de neamuri prin alianta?Napau e un potential pericol pt marioneta de primar.

Comentariile sunt închise.