Reporter: Dan, cred cã esti cel mai longeviv antrenor din Liga a IV-a, la aceeasi echipã…

Dan Voicu: Probabil. Încep al 5-lea sezon la Hercules Lupeni, am avut mari satisfactii, un loc 1, trei locuri 2 si unul mai slab, sezonul trecut, locul 4.

Reporter: Ce s-a întâmplat în ultimul sezon?

Dan Voicu: Dacã nu am fi avut acea nedreaptã penalizare de trei puncte, am fi încheiat pe locul 2. Era mai aproape de adevãr, Inter Petrila a meritat primul loc, îl felicit încã odatã, îmi pare rãu chiar cã au ratat barajul de promovare în Liga a III-a.

Reporter: Ce face acum cu Hercules Lupeni?

Dan Voicu: Este încã vacantã. Ne vom reuni pe data de 1 august a.c., vom pune la punct planul de bãtaie pentru noul sezon care va începe la finalul lunii viitoare.

Reporter: Hercules a suferit campionatul trecut din cauza unui lot redus. Ce mãsuri vã luati pentru noul sezon?

Dan Voicu: Din pãcate am pierdut doi jucãtori de bazã M. Filip care a plecat la Inter Petrila si Andrei Firan, transferat la Retezatul Hateg. În acest context, am luat decizia, împreunã cu finantatorul echipei, domnul Nelu Hategan sã întinerim echipa. Astfel, pe lângã Nitu si Sipos, juniorii nostri din sezonul trecut, vor veni la noi – Graur, Pârvulescu, Serban si Pãsãricã, toti de la Jiul Petrosani. Mizãm sã ajungem la 14-15 jucãtori, sperãm sã revinã si Bãcãran.

Reporter: „Vechea gardã” ce zice?

Dan Voicu:  Rãmân toti, chiar si „veteranul” de 40 de ani, Mugurel Ciorâia! Ei sunt în continuare utili echipei.

Reporter: Ce sperati de la noul sezon?

Dan Voicu: Avem acelasi obiectiv, clasarea în primii trei. Cred cã va fi un campionat mult mai puternic, vreo 3-4 echipe fiind capabile sã tinteascã locul 1. Si cu sigurantã printre ele se va regãsi si Hercules Lupeni!

A consemnat GENU TUTU