De 16 ani, satele din arealul comunei Pui îsi disputã cu multã ardoare un campionat de fotbal sub titulatura CUPA DE VARÃ MÃGURA PUI. Este o competitie întinsã pe mai bine de douã luni, anul acesta startul fiind dat pe 25 iunie. Vor participa opt echipe împãrtite în douã grupe, în prima grupã fiind si campioana ultimilor doi ani, cea din satul Ponor.

Meciurile vor avea loc în intervalul 25 iunie – 15 august a.c., ziua în care va avea loc finala, în total urmând a se juca un numãr de 16 partide.

Iatã cã pasiunea pentru fotbal a mai dat nastere unei noi competitii începând cu anul acesta.

E vorba despre CUPA VETERANILOR, editia 1. „Este o competitie pe care dorim sã o permanentizãm si anii viitori. Ne-au sugerat-o cei mai în vârstã, doritori sã joace fotbal si noi, administratia localã, am îmbrãtisat cu plãcere ideea! Meciurile se vor juca pe terenul sintetic, în formula 5+1 (portar), în douã reprize a câte 15 minute fiecare. Se vor aplica regulile de la fotbal în salã (futsal), iar conditia principalã de a participa este ca jucãtorii sã aibã minimum 40 de ani” a declarat Doinel Creciunesc, viceprimarul comunei Pui, cel care alãturi de primarul Victor Stoica s-au ocupat de a pune în miscare noua competitie. Mai trebuie precizat cã se pot face schimbãri nelimitat, ca la handbal si cã partidele vor avea loc seara, oricum terenul sintetic având si  instalatie de nocturnã. Finala va avea loc pe 14 august a.c., cu o zi înaintea finalei Cupei de Varã Mãgura Pui, ajunsã la cea de-a 16-a editie. Asadar, o varã cu „fotbal pe pâine” la Pui!

18-1

18-2

GENU TUTU