Vom râde cum demult nu am mai fãcut-o la teatrul din Petrosani, acolo unde douã trupe de actori tineri si absolut talentati vor avea plãcerea sã ne invite la un spectacol complet de improvizatie.  Sunt douã trupe, care îsi unesc talentele, fãrã sã fi lucrat pânã acum împreunã, ca publicul sã râdã. Intrarea este gratuitã, dar spectacolul este unul de caritate. Îl fac pentru o colegã, actritã, ce are nevoie de un transplant si, desigur, are nevoie de bani.

„Sunt douã trupe de improvizatie, noi, ImproStory din Petrosani si colegii nostri de la Târgu Mures, eMISIUNE IMPROsibilã. Ne unim fortele, în încercarea de a ajuta o colegã, o prietenã bunã, actrita Mela Mihai. Ea este actritã la Târgu Mures si a  fost diagnosticatã cu o boalã foarte rarã. Încercãm sã strângem bani pentru a o ajuta în transplantul pe care urmeazã sã il facã”, a spus Sergiu Fîrte, membru în trupa ImproStory, actor la Petrosani. Sâmbãtã, 17 iunie, de la ora 18.00, Teatrul Dramatic I.D. Sîrbu va gãzdui spectacolul „ImproMisiune pentru Mela”.

Douã trupe de improvizatie „Impro Story” si „eMISIUNE IMPROsibilã” îsi propun o misiune greu de realizat, dar cu ajutorul nostru al tuturor, una de succes. Din cele douã trupe fac parte actori ai Teatrului Dramatic „Ion D. Sîrbu” Petrosani, dar si actori ai Teatrului National Târgu Mures, spectacolul fiind unul caritabil.  „Veti avea ocazia sã vedeti ceva unic, în Valea Jiului. Va fi cu muzicã, cu distractie, voie buna. Adicã, ne distrãm ca sã facem un lucru bun, pentru  Mela Mihai. Nu ne-am vãzut pânã acum, dar sigur va fi show”, a promis Alexandru Cazan, actor, membru al aceleiasi trupe de improvizatie.

Actrita Mela Mihai suferã de o boalã extrem de rarã si are nevoie de ajutor.  Actorii ne invitã sã râdem împreunã, dar la final, din putinul pe care îl aveti sã donati, pentru a o ajuta pe Mela sã revinã pe scenã, locul pe care îl iubeste atât de mult. Intrarea este liberã!  „Intrarea e gratuitã, iesirea se plãteste. Este un spectacol caritabil si nu am fixat un pret al biletelor, dar mergem pe încrederea în oameni si sperãm ca, din putinul lor, sã doneze, pentru a putea sã salvãm împreunã o viatã”, a adãugat si Mihai Alexandru, actor la Petrosani.

Diana Mitrache