Emanoil Andronache: “Indiferent cine e în sediu, trag la sorti si bat PNL-ul în Lupeni”

Rezultatul alegerilor partiale de la Lupeni dã aripi celor din Partidul România Mare. Candidatul PRM l-a surclasat pe cel al PNL, iar încrederea în forta organizatiei Partidului România Mare creste.  Emanoil Andronache, presedintele PRM Hunedoara, spune cã peste 3 ani, va putea desemna candidatul pentru functia de primar prin tragere la sorti, iar acesta va învinge candidatul PNL-ului. “Liberalii nu au înteles nimic din bãtaia care le-am administrat-o duminicã. Dacã lasã usa deschisã pentru Napãu singura problemã este cã vor trage curent trei ani, cã Napãu nu va intra în PNL. Si chiar dacã se va duce la PNL, atât de  puternicã e organizatia PRM de la Lupeni încât ca sã bat PNL-ul, voi desemna candidatul prin tragere la sorti, nici mãcar nu ma chinui sã gãsesc. Indiferent cine e în sediu, trag la sorti si bat PNL-ul în Lupeni”,  a declarat Emanoil Andronache, presedintele PRM Hunedoara.  În plus, liderul PRM este de pãrere cã liberalii ar fi trebuit sã îl sustinã pe Radu Napãu Stoica în cursa electoralã. “Trebuia PNL sã sprijine PRM. Nu au crezut sansa noastrã, dar viata a demonstrat cã asta trebuiau sã facã. Adevãrul e cã viata a demonstrat cã PNL trebuia sã sustinã candidatul PRM”,  a mai spus sursa citatã. Candidatul PRM a obtinut 1603 voturi, în timp ce candidatul PNL a obtinut 1583 de voturi.

Monika BACIU

Advertisements

4 comentarii la „Emanoil Andronache: “Indiferent cine e în sediu, trag la sorti si bat PNL-ul în Lupeni”

 • 14 iunie 2017 la 19:10
  Permalink

  Napau va merge in PSD asa cum au plecat toate vip-urile iar plm si pmr o sa ramana cu praful de pe toba.Famiglia nu culca-te.

 • 15 iunie 2017 la 01:34
  Permalink

  Vezi ca ti se impleticeste limba-n gura! Bati campii cu dezinvoltura unui troglodit mental… Napau NU are „stofa” de PSD, el are principii pe care nu le incalca ca majoritatea politicienilor…

 • 15 iunie 2017 la 08:36
  Permalink

  Pai nu s-a desfiintat partidul asta de nebuni?

Comentariile sunt închise.