Conducerea Complexului Energetic Hunedoara intentioneazã sã demareze procedura de angajare si la exploatarea minierã Livezeni.  Consiliul de Administratie al CEH a fost de acord cu propunerea lui Viorel Stancu, directorul general al CEH.

“Consiliul de Administratie a luat act si de necesitatea angajãrilor la mina Livezeni. Acestea se vor face cu încadrarea în BVC  (bugetul de venituri si cheltuieli-n.r.). Va trebui sã parcurgem niste pasi în acest sens. Undeva pe la jumãtatea lunii iunie vom face înscrierile ca sã înceapã lucrul cu data de 1 iulie”, a declarat Viorel Stancu, directorul general al CEH. 128 de persoane ar urma sã fie angajate. În tot acest timp  continuã procedura de selectie pentru completarea deficitului de personal din zona minierã neacoperit în urma selectiei organizate în luna aprilie a acestui an.

“Demersul apartine sindicatului Muntele, care a considerat cã lipsa de personal de la EM Livezeni trebuie atenuatã pentru ca mina sã îsi desfãsoare activitatea în conditii cât de cât normale”, a declarat Darius Câmpean, presedintele sindicatului Muntele. În oferta angajãrilor de la Societatea Complexul Energetic Hunedoara se regãsesc 20 posturi de muncitor necalificat subteran pentru Sucursala E.M. Vulcan;  8 posturi de lãcãtus subteran  pentru Sucursala E.M. Vulcan; 1 post de mecanic locomotivã pentru Sucursala PRESTSERV Petrosani; 2 posturi de sef manevrã pentru Sucursala PRESTSERV Petrosani.  Cei interesati au posibilitatea ca, în perioada 6 – 8 iunie 2017, între orele  9.00 – 12.00, sã depunã dosarele cu documentele necesare, la sediul S.CEH-S.A. din Petrosani.

Monika BACIU