Asteaptã solutionarea contestatiilor

Drumul spre Parâng va fi asfaltat abia dupã ce vor fi solutionate contestatiile. Licitatia organizatã de Consiliului Judetean Hunedoara pentru modernizarea drumului spre Parâng a fost contestatã.

Un proiect major pentru dezvoltarea turismului în Parâng este blocat de contestatii. Contractul privind modernizarea drumului judetean spre Parâng a fost scos la licitatie de Consiliul Judetean Hunedoara, administratorul carosabilului, însã este blocat de contestatii. Oficialii institutiei judetene asteaptã solutionarea contestatiilor.  “Pentru Cabana Rusu – Parâng asteptãm solutionarea. În momentul în care va fi definitivatã, în cel mai scurt timp începem drumul pe zona respectivã”, a declarat Mircea Bobora, presedintele Consiliului Judetean Hunedoara.  Contractul privind  „Modernizare DJ 709F: DN 7A-Cabana Rusu-Masivul Parâng, km 6+600-10+325, judetul Hunedoara” a fost estimatã la suma de 16.596.526 lei pentru cei 3.725 metri de drum. Existã însã o serie de criterii ce trebuie avute în vedere, tinând cont de faptul cã drumul se aflã într-o zonã specialã.

Monika BACIU

Advertisements

Un comentariu la „Asteaptã solutionarea contestatiilor

  • 22 mai 2017 la 19:42
    Permalink

    Oare cine le-a spus sa conteste ??? Pentru construirea de catre Consiliul Judetean Hunedoara a unui nou stadion Corvinul nu contesta nimeni ??? Valea jiului a votat tot timpul cu PSD , Deva nu a votat niciodata cu PSD . Degeaba valea jiului voteaza tot timpul cu PSD ca investitile merg tot la Deva , singura solutie de dezvoltare a vaii jiului este schimbarea resedintei de judet de la Deva la Petrosani .

Comentariile sunt închise.