Parlamentari da, parlamentari ba

Joi – dezbatere publicã fãrã parlamentari
Vineri – semnare de proiect cu pleiadã de parlamentari PSD

Sfârsitul sãptãmânii trecute a fost caracterizat de douã evenimente importante.  Primul a avut loc joi, la Primãria Petrosani, unde a avut loc o dezbatere publicã pe tema termoficãrii. Al doilea eveniment a avut loc vineri la ApaServ, acolo unde s-a semnat contractul de 90 de milioane de euro pentru realizarea unor investitii în sistemele de apã si canal. Ambele proiecte sunt importante, însã depinde fiecare din ce perspectivã priveste.

La dezbatere, doar Heius

La dezbaterea publicã de la Primãria Petrosani au fost invitati toti parlamentarii judetului Hunedoara, chiar dacã decizia în privinta termoficãrii nu stã la mâna lor. Ei pot ajuta Valea Jiului prin legi.  Desi invitatiile au fost adresate tuturor parlamentarilor din judet, prezent a fost doar Lucian Heius, deputat PNL. Primarul municipiului Petrosani, Tiberiu Iacob Ridzi, initiatorul dezbateri publice, nu a comentat despre absenta parlamentarilor din judetul  Hunedoara. Complexul Energetic Hunedoara stã la mâna Guvernului. Un guvern condus de PSD. Politicienii fac jocuri de culise pe scheletul Complexului Energetic Hunedoara, care cum sã numeascã directorii, sefii, inginerii si minerii, însã acestia sunt total dezinteresati atunci când vine vorba de un subiect stringent. Singurul parlamentar prezent la dezbatere, Lucian Heius a avut câteva interventii punctuale, subliniind însã faptul cã “solutia trebuie sã o gãseascã specialistii, cu sprijinul Guvernului”.

Parlamentarii PSD au gãsit Petrosaniul vineri

Dacã joi au lipsit cu desãvârsire, vineri a fost pleiadã de politicieni, la un eveniment cu care nu au contribuit cu nimic. Meritul pentru scrierea proiectului si atragerea fondurilor europene este exclusiv a echipei de la ApaServ Valea Jiului. Dar au venit si parlamentarii încolonati la eveniment. Bineînteles parlamentarii de la PSD, în frunte cu Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, care la un moment dat, a deviat de la subiect si a trecut la campania electoralã.  La evenimentul de la ApaServ au fost prezenti deputatii PSD, Natalia Intotero, Laurentiu Nistor si Sorin Marica.

Monika BACIU

Advertisements

4 comentarii la „Parlamentari da, parlamentari ba

 • 21 mai 2017 la 21:18
  Permalink

  Daca poza este reala si Natalia Intotero a venit chiar asa imbracata, cei drept cu un costum popular cred, este o IDIOATA. Sa puna dracului mana pe poza cu cu Rovana Plumb de la acelasi eveniment si sa vada cum trebuie sa se fie imbracata o femeie politician.

 • 21 mai 2017 la 22:55
  Permalink

  Valea jiului a votat tot timpul cu PSD-ul dar investitile merg la Deva desi Deva nu a votat niciodata cu PSD . Singura solutie de dezvoltare a vaii jiului este schimbarea resedintei de judet de la Deva la Petrosani , degeaba valea jiului voteaza cu PSD ei CJH , guvern , parlamentari ne vrajesc doar declarativ .

 • 22 mai 2017 la 10:17
  Permalink

  Valea Jiului mai usor cu halucinogenele. Cel mai mare municipiu din Valea Jiului are din 2004 primar PD, PDL, PNL…deci bati campii cu larghete. 🙂

 • 22 mai 2017 la 18:56
  Permalink

  Ne referim in general la valea jiului iar Petrosaniul a votat ca intreaga vale jiului cu PSD pentru Consilul Judetean Hunedoara , Parlament , Prezidentiale si Europarlamentare . Deva nu a votat niciodata cu PSD-ul dar investitile merg acolo (exemplu construire de catre Consiliul Judetean Hunedoara a unui nou stadion Corvinul) . Pentru valea jiului investitile sunt prioritare doar declarativ (drumul judetean din Parang au aranjat cu firmele participante la licitate sa conteste licitatia lucrarilor , drumul national DN 7A spre Voineasa nu se mai modernizeaza sub motiv ca mai vrea firma bani , drumul spre Herculane cand sau alocat bani la vrajeala au trimis organizatile de Mediu sa protesteze , Domeniul Schiabil Parang , Gara Petrosani , …..

Comentariile sunt închise.