Desi a amenintat cã va refuza hrana pânã când se va dovedi cã este nevinovat, politistul Adrian Sucilã (36 de ani), arestat preventiv pentru cã l-ar fi corupt sexual pe fiul minor al viceprimarului din Vulcan, nu a notificat pe nimeni în acest sens.

Adrian Sucilã, politistul vulcãnean acuzat de act sexual cu un minor si corupere sexualã, se aflã încarcerat în centrul de retinere si Arest Preventiv al IPJ, de la Politia Municipiului Deva. Sucilã a fost arestat pentru 29 de zile, dupã ce magistratii de la Judecãtoria Petrosani  au admis cererea formulatã de procurorii hunedoreni, iar Tribunalul Hunedoara a respins recursul înaintat de el. Bãrbatul a amenintat cã va intra în greva foamei pânã când se va dovedi cã nu este vinovat. „Sunt nevinovat si nu existã probe care sã mã inculpe. De când sunt dupã gratii, nu am consmuat decât apã si cafea, si o sã renunt la  continuare la mâncare, pânã când mi se va recunoaste nevinovãtia”, s-a apãrat Sucilã, în sala de judecatã, în dosarul în care este acuzat cã a întretinut relatii sexuale cu fiul minor al viceprimarului din Vulcan, Angela Stoica. Chiar si asa, surse oficiale ne-au declarat cã, cel putin pânã în acest moment, Adrian Sucilã nu s-a declarat în greva foamei sau în refuz de hranã, asa cum este de fapt procedura, si, ca atare, nici nu este monitorizat.

Adrian Sucilã a fost ridicat de la domiciliul sãu din Vulcan la începutul lunii iulie, într-o anchetã declansatã de Parchetul de pe lângã Tribunalul Hunedoara, care s-a autosesizat în acest caz.

Carmen Cosman