Gheorghe Mununar, actualmente directorul sucursalei Prestserv din cadrul Complexului Energetic Hunedoara, va fi schimbat din functie. Locul acestuia va fi preluat de Casian Nitulescu.

Cel din urmã ocupã în prezent functia de inginer sef în cadrul Prestserv. Mununar se aflã în concediu medical, iar între timp acesta si-a depus dosarul pentru pensionare.

“La sfârsitul sãptãmânii trecute i-am comunicat domnului Mununar cã nu îl mai doresc la conducerea PresServ, fapt pentru care si-a luat o nouã foaie de boalã. Mi-a zis cã îsi va bãga dosarul de pensionare, dar pânã atunci putea sã stea la serviciu pentru cã în cele sase luni de când sunt director nu am remarcat prezenta lui. Si-a depus si dosarul de pensionare. Nitulescu îi va lua locul”, a declarat Mihael Melczer, directorul general al Complexului Energetic Hunedoara.  Melczer sustine cã directorul de la Prestserv va fi schimbat din functie pe motiv cã nu a fost eficient. Acesta se declarã nemultumit de activitatea lui Gheorghe Mununar, identificând mai multe neajunsuri legate de gestionarea hotelului Onix si a bazei de la Jiet. Gheorghe Mununar a fost numit la conducerea PrestServ în anul 2015.

Monika BACIU