Condamnat într-un dosar în care a fost acuzat de proxenetism cu minore, fetele fiind oferite unor oameni de afaceri, profesori si angajati ai institutiilor publice, Daniel Plescan, fiul fostului consilier judetean Dorina Plescan, a ajuns si nu oriunde, ci chiar în Cimitirul Central din Petrosani.

Asta, dupã ce i-a venit decizia de la instantã, iar cei din primãrie l-au somat sã vinã sã munceascã în folosul comunitãtii. „Are de executat 240 de ore de muncã în folosul comunitãtii, timp de 6 luni de zile. Munca a început-o miercuri, 15 martie si a fost repartizat la curãtenia din Cimitirul Central, în subordinea domnului Hodos”, spun cei din Primãria municipiului Petrosani.

În dosarul denumit generic „Prostituate pentru VIP-uri”, mai sunt condamnati si Silviu Prata si  Ciociu Mihaela Constantina, iar potrivit instantei, acestia sunt obligati sã munceascã si ei fãrã sã fie remunerati, dupã cum urmeazã: Mihaela Ciociu  în cadrul Primãriei municipiului Vulcan si Primãriei orasului Simeria, Daniel Plescan, în cadrul Primãriei municipiului Petrosani si Spitalului de Urgentã din Petrosani – Sectia Psihiatrie, iar Mihãitã Silviu Prata, tot în cadrul Primãriei municipiului Petrosani si Spitalului de Urgentã din Petrosani – Sectia Psihiatrie.

Diana Mitrache