Doi câini din rasa Amstaff au creat panicã în Gara Petrosani

Cei doi câini aflati pe lista raselor periculoase au scãpat dintr-o curte aflatã în apropiere de Gara Petrosani. Cãlãtorii, la vederea patrupedelor, au sunat disperati la 112 si s-au refugiat în magazinele din apropiere.  Jandarmii  au reusit sã câstige încrederea câinilor si sã-i scoatã din perimetrul gãrii. Incidentul a avut loc duminicã seara, iar cei doi câini au hoinãrit prin cartier si au ajuns pânã pe peronul Gãrii Petrosani. Câtiva cãlãtori s-au temut sã nu fie atacati si au sunat Serviciul 112, iar apoi s-au refugiat în clãdirile din incinta gãrii. Un echipaj de jandarmi a ajuns la fata locului iar unul dintre militari a reusit sã câstige încrederea câinilor si sã-i scoatã din zona populatã. ”Jandarmii s-au deplasat în zonã si au gãsit doi câini din rasa Amstaff, care umblau liberi pe peronul gãrii din municipiul Petrosani, fapt ce provocase teamã în rândul cãlãtorilor. Jandarmii au identificat proprietarul câinilor, au luat mãsurile necesare pentru ca animalele sã fie duse în curtea acestuia, iar ulterior, bãrbatul a fost sanctionat contraventional cu amendã în valoare de 200 lei”, a declarat Nicolae Rãducu, purtãtor de cuvânt IJJ Hunedoara. Unul dintre jandarmii care au intervenit se numeste Daniel Eremia, iar dupã ce a reusit se împrieteneascã cu cei doi câini, acestia l-au urmat ca pe propriul stãpân pânã la gospodãria din care au scãpat. Jandarmii au constatat cã animalele erau bine întretinute si proprietarul lor a colaborat, astfel cã i-au pus în vedere cã la urmãtoarea abatere riscã o sanctiune usturãtoare.

Pe de altã parte, Daniel Eremia a salvat o femeie care intentiona sã se sinucidã. Se întâmpla în anul 2011, iar militarul se îndrepta cãtre locul de muncã si a vãzut o persoanã care se pregãtea sã se arunce în fata unui tren.

Maximilian Gânju

Advertisements

3 comentarii la „Doi câini din rasa Amstaff au creat panicã în Gara Petrosani

 • 13 martie 2017 la 23:38
  Permalink

  impuscati trebuia

 • 14 martie 2017 la 04:54
  Permalink

  nici macar tranchilizatzi nu trebuie !, daca animalele sunt sociabile si colaboreaza ! ; tu esti mai periculos decat un Amstaff, Ciobi .

 • 14 martie 2017 la 21:56
  Permalink

  este? io stiu ca is periculos. is sefu la toti. mersi de compliciment !

Comentariile sunt închise.