SESAM 2017 ajunge la editia cu numãrul VIII. INSEMEX Petrosani continuã traditia de a organiza cel mai prestigios simpozion international.  Anul acesta, Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Securitate Minierã si Protectie Antiexplozivã – INSEMEX Petrosani organizeazã Simpozionul International Securitate si Sãnãtate în Muncã – SESAM 2017, editia a VIII-a. Evenimentul este organizat odatã la doi ani si reuneste specialisti din domeniul sãnãtãtii si securitãtii în muncã din tarã, dar si de peste hotare. Cercetãtorii din domeniu se vor întâlni la hotel InterContinental din Bucuresti în data de 19 octombrie.

”Este vorba despre un eveniment stiintific intenational de înaltã tinutã, care în timp si-a gãsit un loc apreciabil în rândul manifestãrilor stiintifice din domeniul sãnãtãtii si securitãtii în muncã, SESAM 2017 va aduce în atentia cercetãtorilor din acest domeniu de activitate ultimele noutãti în materie. În acelasi timp, simpozionul este un bun prilej de prezentare si dezbatere a unor lucrãri stiintifice de specialitate”, spune George Artur Gãman, directorul general al INSEMEX Petrosani.

Simpozionul este organizat de INSEMEX Petrosani, în colaborare cu Universitatea Petrosani, Inspectia Muncii, sub auspiciile Ministerului Cercetãrii si Inovãrii si sub înaltul patronaj al Academiei Oamenilor de Stiintã din România.

Monika BACIU