Copila de 3 ani si 8 luni, înfometatã si ucisã în bãtaie de propria-i mamã, a ajuns în localitatea natalã, la Târnãveni. Sicriul cu trupul fãrã viatã al copilei a fost ridicat de bunicii acesteia, pãrintii mamei, care i-au luat si pe ceilalti doi copilasi, care erau internati la spitalul din Lupeni. Autoritãtile locale spun cã s-au asigurat cã micutii pot fi dusi la bunicii din partea mamei lor.

„Au venit sã ia sicriul, ca sã o îngroape crestineste si, în momentul în care si-au exprimat dorinta de a-i lua si pe ceilalti doi copii, am fãcut demersurile necesare pânã ce am primit asigurãrile necesare cã acestia pot pleca la Târnãveni, unde sã fie crescuti în conditii umane”, a spus Iacob Mesarosi, primarul interimar al municipiului Lupeni, orasul în care mama copilei, împreunã cu concubinul acesteia au locuit pânã în momentul crimei, când au fost arestati.

Ceilalti doi copii aveau si ei urme de violentã si erau înfometati, iar unul dintre ei avea un umãr rupt si câteva coaste sudate anapoda, dupã zecile de bãtãi primite de la mama sa. Femeia a fost arestatã, împreunã cu concubinul ei si vor rãspunde în fata legii pentru fapta lor.

Diana Mitrache