Bucuriile zãpezii în Pasul Vâlcan

O nouã editie a competitiei “Bucuriile zãpezii” va avea loc la sfârsitul acestei sãptãmâni în statiunea montanã Pasul Vâlcan. Dacã nu se va topi zãpada, aici sunt asteptati toti vulcãnenii care iubesc sezonul alb.

“Concursul de schi alpin se va desfãsura în data de 12.02.2017 pe pârtia de schi de la statia de debarcare a telegondolei, într-o singurã mansã conform particularitãtilor de vârstã. Timpul celui mai rapid participant va determina câstigãtorii concursului pentru fiecare categorie.

Organizatorul va oferi diplome, cupe, dulciuri pentru participantii aflati pe primele trei locuri în clasamentul final al etapei”, spune Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

Concursul îsi propune si sã promoveze zona turisticã a municipiului Vulcan. Actiunea se adreseazã copiilor de la 5 ani sI adultilor cu vârsta pânã la 60 ani. Sâmbãtã, 11 februarie, are loc deschiderea oficialã a concursului, iar în zilele de 11 si 12 februarie copiii beneficiazã de transport gratuit cu telegondola.

Monika BACIU

Advertisements

3 comentarii la „Bucuriile zãpezii în Pasul Vâlcan

 • 6 februarie 2017 la 19:42
  Permalink

  Felicitari primarului Gheorghe Ile !

 • 7 februarie 2017 la 16:07
  Permalink

  Ile ai distrus turismul, mineritul, ai nenorocit Vulcanul in timp ce tu te-ai imbogatit. Esti un inconstient. Mergi in legea ta,omule!

 • 16 februarie 2017 la 19:07
  Permalink

  Primarul se baga unde nu-i fierbe oala. Vrea sa-si faca reclama.

Comentariile sunt închise.