Întâi Baloo, apoi oamenii de zãpadã

Sâmbãtã, nu uitati! Este ziua lui Baloo, iar îngrijitorii lui îi fac tort si asteaptã ca turistii sã îi cânte La multi ani!. Nu va lipsi nici, întrecerea pe schiuri, dedicatã lui Baloo, mascota vie a statiunii Straja.

Pe 5 categorii de vârstã se întrec schiorii, iar de luni, pânã cealaltã sâmbãtã, suntem invitati, cã tot e vacanta copiilor, sã creãm minuni din zãpadã, pentru cã urmeazã Festivalul Oamenilor de Zãpadã. Talentul, ingeniozitatea si efortul vor fi rãsplãtite de organizatori.

„În fiecare week-end va fi câte o competitie, pânã în data de 17 martie, când vom încheia cu Cupa veteranilor. Sãptãmâna viitoare va fi festivalul oamenilor de zãpadã, timp de 6 zile. În fiecare zi vor fi surprize, iar cei care fac creaturile din zãpadã vor putea începe de luni si atunci calitatea va fi mult mai bunã. Sâmbãtã, un juriu va merge si va evalua toate lucrãrile, urmând sã fie premiate”, a spus Emil Pãrãu, organizatorul competitiilor.

5-1

Competitiile din Straja se succed una dupã alta, pânã în luna martie, când pe schiuri, pe una dintre cele mai dificile pârtii se întrec veteranii. Si ei vin de decenii pânã la Straja, din toate colturile tãrii si chiar de peste hotare, cu schiuri vechi si nu rateazã nici petrecere de dupã, dedicatã exclusiv seniorilor.

Diana Mitrache

Advertisements