Medicul pneumoftiziolog Ioan Dorin Petrui de la Spitalul din Deva si-a batut cu bestialitate asistenta, iar femeia a sunat la 112, imediat ce a scapat din mainile sale. Incidentul a avut loc chiar la cabinetul unde cei doi lucreaza, iar politistii care au sosit la fata locului au intocmit un dosar penal pe numele doctorului recalcitrant. Potrivit oamenilor legii, acesta si-ar fi agresat dur asistenta, iar femeia a sunat imediat la 112 unde a cerut ajutor.

„La fata locului a ajuns o patrula a politiei, care a constatat cele petrecute. Femeia de 43 de ani a depus o plangere penala pentru ca a fost lovita cu palmele, in cap, de medicul de 57 de ani, iar politistii au intocmit un dosar de cercetare penala pentru loviri si  alte violente. In functie de probatoriu, se vor dispune masurile legale, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe langa Judecatoria Deva”, a declarat Bogdan Nitu, purtator de cuvant al IPJ Hunedoara.

Femeia si-a scos un certificat medico-legal si urmeaza sa se faca lumina in acest caz. Deocamdata nu au fost facute public motivele care au stat la baza agresiunii dintre cei doi, insa, procurorii care ancheteaza cazul vor face lumina.

Diana Mitrache