Eduard Schmidt este, începând de ieri, noul director al termocentralei Paroseni. Schimbarea vine pe fondul numirii lui Doru Visan secretar de stat în Ministerul Energiei. Eduard Schmidt a ocupat functia de sef serviciu reparatii.

Directorul bogat

Noul director al Termocentralei Paroseni este avut. Acesta detine trei terenuri în judetul Gorj, douã fiind dobândite prin mostenire, iar altul prin donatie. La capitolul imobile, Eduard Schmidt are în proprietate un apartament în Vulcan, unul în Petrosani si trei case de vacantã în comuna Scoarta din judetul Gorj. Directorul de la Paroseni conduce un autoturism Opel fabricat în anul 2009 si detine bijuterii în valoare de 5500 de euro. Împreunã cu sotia, tot angajatã a CEH, Eduard Schmidt are conturi în bancã în sumã totalã de 83.000 de lei.

Doru Visan, fost director al Termocentralei Paroseni, a fost numit în functia de secretar de stat în Ministerul Energiei, în locul lui Aristotel Marius Jude, care a fost eliberat din functie, potrivit unor decizii ale premierului Sorin Grindeanu, publicate miercuri în Monitorul Oficial. Doru Visan (60 de ani) a fost director al Sucursalei Paroseni, din cadrul Complexului Energetic Hunedoara.  Potrivit CV-ului, Visan lucreazã la Paroseni din 1984, iar din 1991 a ocupat functii de director, dar si de conducere în cadrul sucursalei.

Monika BACIU