Ce vor lucra parlamentarii hunedoreni?

Alesii judetului Hunedoara au ajuns în Parlament si se vor ocupa de finante, apãrare, media, culturã, administratie, industrii si chiar finante-bãnci.

Din Valea Jiului, senatorul Cristian Resmeritã, fost primar al municipiului Lupeni timp de 6 luni, va activa în Comisia pentru mediu ca simplu membru, iar, în Comisia pentru culturã si media are functia de secretar. Carmen Eleonora Hãrãu, cel de al doilea senator PNL din Hunedoara, a fost repartizatã în comisia de buget, finante, activitate bancarã si piatã de capital, unde are calitatea de membru simplu, dar face parte si din Comisia pentru muncã, familie si protectie socialã, unde ocupã postul de vicepresedinte. Fostul sef al jandarmilor hunedoreni, Viorel Sãlan se va ocupa cu ce stie mai bine, si anume, membru în Comisia pentru apãrare, ordine publicã si sigurantã nationalã a Senatului, dar va ocupa si postul de vicepresedinte în Comisia pentru constitutionalitate, libertãti civile si monitorizare a executãrii hotãrârilor CEDO.

Parlamentarii din Camera Deputatilor ajung si ei în comisii, iar Laurentiu Nistor, presedintele PSD-istilor hunedoreni, va activa în Comisia pentru administratia publicã si amenajarea teritoriului, unde are functia de vicepresedinte.

Deputatul PNL Lucian Heius este membru în Comisia pentru buget, finante si bãnci, functie ce i se va potrivi foarte bine, dat fiind faptul cã a condus ANAF înainte.

Deputatul PSD Natalia Intotero este vicepresedinte al Comisiei pentru politicã externã,. Ilie Toma, fost director la Casa Judeteanã de Pensii Hunedoara, va activa ca membru în Comisia pentru industrii si servicii. Marius Surgent, de la ALDE, va fi în Comisia pentru apãrare, ordine publicã si sigurantã nationalã.

Diana Mitrache

Advertisements

3 comentarii la „Ce vor lucra parlamentarii hunedoreni?

 • 12 ianuarie 2017 la 21:12
  Permalink

  BUUUNNN,SA FACA TREABA BUNA,DAR STAU SI INTREB MINCIHARI E LIBER?

 • 13 ianuarie 2017 la 08:30
  Permalink

  in primul rand sa urgenteze,recalcularea pensiilor minerilor….daca le pasa si sunt capabili

 • 15 ianuarie 2017 la 23:22
  Permalink

  ce fete staliniste…sinistrii……

Comentariile sunt închise.