Primaria Municipiului Petrosani a avizat solicitarea conducerii Termocentralei Paroseni care intentioneaza sa-si reabiliteze conductele de agent termic de pe raza localitatii.

Edilii din Petrosani au fixat insa si un termen pentru aceste lucrari, iar angajatii termocentralei trebuie sa fie gata cu lucrarile pana la jumatatea lunii septembrie.

„Am stabilit cu conducerea SE Paroseni un grafic de lucrari pentru schimbarea retelei din spatele Primariei Petrosani.

Acestea trebuie finalizate pana la data de 15 septembrie pentru a putea intra noi cu lucrarile de asfaltare”, a precizat conducerea SPADPP din cadrul Primariei Petrosani.

Pe de alta parte, un grafic de lucrari a fost stabilit si cu SC Apa Serv SA Valea Jiului care are un proiect de reabilitare  si extindere a retelelor, insa acesta nu s-a putut respecta din cauza ca societatea de apa si canal n-a putut da „verde” pentru inceperea lucrarilor firmei care a castigat licitatia.

Mai multe contestatii impiedica inceperea lucrarilor in baza proiectului de modernizare, iar din acest motiv municipalitatea nu poate derula un alt proiect care deja are finantare, respectiv cel de asfaltare a mai multor strazi.

Maximilian Ganju