Un bãrbat de 40 de ani din Vulcan a fost gãsit luni dimineatã într-un garaj din zona Brazi, spânzurat.

Nimeni nu îsi explicã cum s-au petrecut faptele, mai ales cã, asa cum spun apropiatii, fusese nas la un botez chiar sâmbãtã, iar trupul fãrã viatã a fost descoperit în garajul în care avea un service auto. Descoperirea a fost fãcutã chiar de sotia sa, care a sunat imediat la 112.

„Politia municipiului Vulcan a fost sesizatã prin 112 de o femeie, sotia celui spânzurat, care l-a descoperit în garajul în care avea atelierul, pe strada Brazilor din localitate. O echipã opertivã a mers imediat la fata locului, iar politistii din Vulcan spun cã nu sunt urme de violentã, asa încât nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte de naturã penalã”, a spus Bogdan Nitu, purtãtor de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Cadavrul a fost transportat la serviciul de medicinã legalã în vederea efectuãrii necropisiei si a stabilirii cauzei exacte a mortii bãrbatului. Din pãcate, însã, apropiatii nu îsi imagineazã ce s-a petrecut cu omul care, cu o searã în urmã a fost la finul sãu, cãruia i-a fãcut prima bãitã, dupã ce, la finele sãptãmânii trecute, l-a botezat.

Diana Mitrache